Fietstraining op de weg dit jaar samen met TTW .
Op donderdagavond starten we met de fietstrainingen. We verzamelen om 19.00 uur bij parkeerplaats bij fort Uitermeer. Dit jaar zijn de fietstrainingen gecombineerd met de triatleten van TTW. Omdat er dan twee trainers zijn kunnen er twee groepen gevormd worden gesplitst op nivo. Leden van 5Dorpen zijn ook welkom.

Er zit een logische opbouw in de trainingen. In mei en juni meer omvang met duurtraining. Later in het seizoen meer trainingen met hogere intensiteit middels intervaltrainingen en met klimmen (over de bruggen). De trainingen worden dusdanig ingedeeld dat zowel de gevorderde wielrenners als de beginners aan hun trekken komen.
Veiligheid. Neem een racefiets mee waarop je kunt vertrouwen. Een fietshelm is verplicht en het dragen van wielrenhandschoenen verstandig. Neem genoeg water mee en denk ook even aan je reserveband en gereedschap. We blijven bij elkaar en komen samen weer terug.
We proberen voor donker weer in Weesp te zijn, maar tegen het einde van het fietsseizoen zal het snel donker worden, dus plaats dan verlichting op je fiets.
In tweede week september eindigen de fietstrainingen.