Jeugdschaatsen (tot en met 12 jaar)

Het jeugdschaatsen is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Een groep deskundige en enthousiaste trainers begeleiden kinderen iedere zaterdag met leuke en leerzame schaatslessen. De groep wordt ingedeeld naar niveau en ervaring zodat elk kind een passende training aangeboden krijgt. Aan het einde van het seizoen ontvangen de kinderen een schaatsdiploma en een paspoort.

In de zomer geven we skeelertraining aan de jeugd, deze worden georganiseerd in Baambrugge bij en met de plaatselijke schaatsvereniging. Zo houden we gedurende de zomer alle jeugdleden betrokken en zijn ze klaar voor het nieuwe seizoen.

Naast het schaatsen organiseren we voor de jeugd het hele jaar door verschillende activiteiten en uitjes. Zo zijn we weleens midden in de zomer gaan schaatsen in Thialf, dagen kinderen hun ouders uit in het beroemde ouder-kind toernooi en doen we in de winter mee aan de ‘Elfstedentocht’.

Heb je interesse in een proefles op zaterdagochtend? Neem dan contact op via [verwijzing contactformulier] Ben je ouder dan 13 jaar? Neem dan een kijkje bij de ‘Junioren’. Goed om te weten: voor de veiligheid is het dragen van handschoenen en een helm tijdens de schaatsles verplicht. Als je besluit lid te worden dan kun je via ons een helm bestellen.

Heb je interesse? Click dan hier om je aan te melden.