Wil jij mee met GOBAD op skeelerkamp?

Voor de oudere pupillen en junioren organiseert Team GOBAD (schaatsteam vanuit de vier ijsclubs Gein & Omstreken, Baambrugge, Abcoude en Diemen) van 28 augustus tot en met 30 augustus een fantastisch mooi skeelerkamp in Doorn. Stg Viking pupillen- en junioren zijn op uitnodiging van Team GOBAD van harte welkom om ook mee te skeeleren tijdens dit weekend. Wat een super voorbereiding op het nieuwe schaatsseizoen!

Vanaf Baambrugge zal er op de fiets naar Doorn worden gereden. (ongeveer 50 kilometer, die we in ongeveer 1,5 uur zullen afleggen). Denk je mee te kunnen fietsen, neem even contact met ons op voor overleg. Voor wie niet op de fiets mee kan of wil, niet getreurd, er gaat ook een groep met de auto naar de skeelerbaan, gelegen aan het IJsbaanlaantje 1 te Doorn (Voer in het navigatiesysteem Wijngaardsesteeg 2 in). De bagage gaan met de auto mee naar Doorn.

We zullen in tenten zullen overnachten. Als je een makkelijke tent hebt (max. 4 personen per tent) neem die dan mee. Overleg desnoods zelf even met wie je een tent wilt delen. Laat ons van te voren even weten of je een tent mee neemt. Te veel tenten is niet erg maar te weinig is toch wel lastig. Toiletten, douches en een goede eet en kookgelegenheid zijn aanwezig. We zullen op zondag rond 16:00 uur weer vertrekken vanuit Doorn richting Baambrugge.

Wil je mee met het skeelerkamp van Team GOBAD, meld je dan aan vóór 15 augustus 2015 aan via trainingskampgobad@gmail.com. Je inschrijving is pas definitief indien het verschuldigde bedrag over is gemaakt op rekening 85.25.47.005 ten name van IJsclub Gein- en omstreken. Vermeld je naam, en skeelerkamp GOBAD bij de overschrijving.

Mocht je nog vragen of meer informatie nodig hebben over dit skeelerkamp dan kun je Team GOBAD bereiken via trainingskampgobad@gmail.com

Skeelerkamp Team GOBAD:

Vrijdag 28 augustus 16:00 uur t/m 30 augustus 18:00 uur | Skeelerbaan Doorn
Vanaf 10 jaar | Kosten voor Stg Viking leden: € 45,00