Vikingers Succes op de Weissensee!

Afgelopen zondag werd de training van Edward, Ronald, Alex, Andre, Henry, Natasja en Henk Jan op de ijsbaan van Haarlem wel heel bijzonder afgerond. Een kop koffie met een originele stg Viking naar de Weissensee slagroom taart. Een TOP-TAART zelf gemaakt door Henry’s moeder – een plaatje.

Taart aansnijden zoals schaatsers dat doen.
Top Viking Taart. Dat smaakt wel.

De afgelopen maanden hebben honderden schaatsers zich voorbereid om de 200 kilometer Alternatieve Elfstedentocht te schaatsen. Vanaf volgende week is er weer een invasie van Nederlanders in het mooie Karinthië in Oostenrijk. Zoals ieder jaar doen er weer veel Vikingers mee aan deze uitputtingsslag op schaatsen. Afzien gedurende de dag en de grootste verhalen ’s avonds op het blarenbal.

De komende weken zijn de Vikingers Heidi, Marian, Marina, Natasja, Piet, Tirza, Tessa, Edward, Ronald, Alex, Andre, Henry, Henk Jan, ….. deze lijst is waarschijnlijk niet compleet….. allemaal op het ijs van de Weissensee te vinden. Evenals Stefan Wolffenbuttel die met de profs verschillende wedstrijden zal rijden. Wij wensen alle Vikingers veel plezier en succes op de Weissensee!