Marathon schaatsen Stg Viking

Verslag marathon 1 november 2017

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible” admin_toggled=”no”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_2″ layout=”1_2″ last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=”” min_height=””][fusion_text]

Het marathonseizoen is alweer een tijdje bezig en voor stg Viking is het begin erg goed verlopen! De Vikingers rijden in de top mee. En als hoogtepunt woensdagavond 1 november 2017. Hierbij een verslag van deze mooie avond:

Als eerste startte Marlies Galesloot bij de dames. Na goed in het peloton te hebben gereden, ontsnapte ze met een klein groepje. Op het eind kwam het op één op één sprint aan. Deze sprint werd na een aantal spannende seconden gewonnen door Marlies.

Daarna was het de beurt aan David Groot in de C2. Het peloton ging snel weg, maar een groepje van vier reed nog sneller. David zat daar niet bij, maar reed er in zijn eentje naartoe. Uiteindelijk resulteerde dat in een overwinning met 2 ronden voorsprong op het peloton.

Alsof dit na twee overwinningen nog niet genoeg was, gingen Paul Wind, Ester Pennings en Johan Moolhuizen later op de avond van start bij de Masters 2. Met z’n drieën streden ze lange tijd om de overwinning. Dit lukte nét niet, maar met een tweede plaats voor Ester, een derde plaats voor Paul en een vierde plaats voor Johan hebben ze het alsnog hartstikke goed gedaan!

Hier zijn we als vereniging trots op. Wat een heerlijke Viking avond!

[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_2″ layout=”1_2″ last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=”” min_height=””][fusion_imageframe image_id=”22314″ style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”0px” bordercolor=”” borderradius=”0″ align=”none” lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” alt=”” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”no” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=””]https://stgviking.nl/wp-content/uploads/2016/10/Marathon-schaatsen-Stg-Viking-300×200.jpg[/fusion_imageframe][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]