Bekers-wedstrijden

Top wedstrijden!

Inmiddels zijn de ijzers al een paar maanden uit het vet, trainingen volop bezig en worden er alweer aardig wat wedstrijden gereden. Dit jaar hebben wij bij de wedstrijden gekozen voor een nieuwe opzet. Samen met Gein en Omstreken en Diemen is er een besluit genomen om wedstrijden uit te zoeken waarbij coaches aanwezig zijn. Door dit voor het seizoen al te melden, is voor iedereen duidelijk voor welke wedstrijd je je kan aanmelden. Bij deze wedstrijd is dan altijd een coach aanwezig, wat erg fijn is voor tijdens het rijden van een wedstrijd.

Nu al kunnen we zeggen dat de wedstrijden beter worden bezocht dan voorgaande jaren! Zo hebben onder andere Merel, Valerie, Simon, Cira, Tjibbe, Jesper, Luuk, Milou en Auke al wedstrijden gereden, vaak met goede resultaten. Zo mochten Luuk en Valerie meedoen met de gewestelijke kampioenschappen in Alkmaar en zijn de eerste bekers al weer binnengehaald door Valerie en David.

We hopen op nog meer wedstrijd rijdende jeugd! Train je bij Stg VIKING en wil je ook graag wedstrijden rijden? Dat kan! Stuur een mail naar wedstrijden@stgviking.nl voor meer informatie.