Steun onze club!

Rabobank Amstel en Vecht draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Amstel en Vecht stelt €100.000,- beschikbaar! Ook Stg VIKING doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

Stemmen
Van maandag 1 oktober tot en met vrijdag 12 oktober 2018 mogen leden van Rabobank Amstel en Vecht in totaal vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van €100.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij als Stg VIKING ontvangen dus het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden
Het is voor Stg VIKING belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor het opleiden van oudere jeugd als trainers. Door oudere jeugdleden een opleiding bij de KNSB aan te bieden om hun trainersdiploma te halen, willen we het niveau van trainers bij de jeugd hoog houden. Met het diploma kunnen zij, samen met ervaren trainers, de jongste jeugd training geven in zowel de winter als de zomer.
Het zou fantastisch zijn als jij en/of familie en vrienden stemmen op Stg VIKING tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Amstel en Vecht! Kijk voor meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne op de website van de Rabobank Amstel en Vecht.

Stemmen kan hier. Stem jij ook op Stg VIKING?

Ben je nog geen lid van Rabobank Amstel en Vecht, maar toch je stem uit wil brengen? Dat kan! Klanten van de Rabobank Amstel en Vecht kunnen bellen met: 0204548000 (gratis lid worden en een code ontvangen).

Bedankt voor jouw steun!