Steun onze club!

Afgelopen jaar heeft Stg VIKING ruim €1000,- gekregen van de Rabo ClubSupport Campagne. Dit jaar doen we weer mee!

Stemmen
Van vrijdag 27 september tot en met vrijdag 11 oktober 2019 mogen leden van Rabobank Amstel en Vecht in totaal vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van €100.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij als Stg VIKING ontvangen dus het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden
Het is voor Stg VIKING belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor het opleiden van oudere jeugd als trainers en om helmen voor de jeugdschaatsers te kunnen aanschaffen.

Het zou fantastisch zijn als jij en/of familie en vrienden stemmen op Stg VIKING tijdens de Rabo ClubSupport Campagne van Rabobank Amstel en Vecht! Kijk voor meer informatie over de Rabo ClubSupport Campagne op de website van de Rabobank Amstel en Vecht.

Stemmen kan hier. Stem jij ook op Stg VIKING?

Ben je nog geen lid van Rabobank Amstel en Vecht, maar toch je stem uit wil brengen? Dat kan! Klanten van de Rabobank Amstel en Vecht kunnen bellen met: (020) 454 80 00 (gratis lid worden en een code ontvangen).

Alvast bedankt voor jouw steun!