Dag van de Viking

Geslaagde Dag van de Viking!

Dag van de Viking

Nadat de eerder geplande datum van 9 februari was weggeblazen door de storm Ciara, hebben we op zondag 1 maart alsnog een erg gezellige Dag van de Viking kunnen organiseren. Nadat we in Jaap’s Chalet verzamelden, was het tijd om met z’n allen het ijs op te gaan. Samen met ouders, vriendjes, vriendinnetjes en (klein)kinderen schaatsten alle generaties Vikingers hun rondjes en werden door een horde toeschouwers aan de zijkant aangemoedigd om nog meer rondjes te rijden. Sommige jeugdleden deden mee met het stempels verzamelen, terwijl andere al glijdend en rollende zich over het ijs heen bewogen.

Na het schaatsen was het tijd voor een hapje en een drankje, terwijl gekeken werd naar het wereldkampioenschap All Round. Terwijl de spanningen bij het sjoelen en Halli Galli opliepen, werd er ook bijgekletst en mooie herinneringen opgehaald.

Gedurende de dag heeft onze huisfotograaf echte actiefoto’s gemaakt van de schaatsers. Was je bij de Dag van de Viking en wil je deze actiefoto graag hebben? Stuur een mail naar abonnementen@stgviking.nl en je krijgt de foto’s zo spoedig mogelijk in je mailbox!

Het was een geslaagde Dag van de Viking! Dank jullie wel voor de gezellige middag. Op naar het schaatskamp en de clubkampioenschappen!