Algemene Leden Vergadering 2016

Geslaagde ALV 2016

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_2″ last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_text]
De opkomst voor de Algemene Leden Vergadering 2016, woensdag 8 juni j.l. was bescheiden, maar er spelen dan ook geen alarmerende zaken. De vereniging bevindt zich in rustig en stabiel vaarwater. Financieel zijn we gezond (het banksaldo is zelfs weer gegroeid) en het aantal leden blijft per saldo stabiel. Er zijn volop jeugdleden en we hebben een zeer actieve jeugdcommissie. De jeugd heeft de toekomst zullen we maar zeggen.
Achter de schermen heeft de webredactie hard gewerkt aan de nieuwe website en we zijn er trots op! Ook de activiteitencommissie gaat goed, er waren weer meer inschrijving voor het schaats -en fietskamp.
Dorus Pronk is herkozen als voorzitter en ook Piet van Rooij (jeugdcommissie) is herkozen voor een tweede bestuurstermijn.

Openstaande vacatures

We hebben nu bestuursvacatures voor een trainingscoördinator en een wedstrijdcoördinator. Cees Schep en Wim van Lindenberg stoppen in deze functies. We zijn heel blij met wat ze voor de vereniging hebben betekend. We zijn een kleine vereniging, waar we hopen (verwachten) dat iedereen af en toe een functie vervult. Vandaar dat het bestuur hierbij een oproep doet om je aan te melden voor deze vacatures!
Een uitgebreid verslag van de Algemene Leden Vergadering 2016 is volgend jaar te downloaden van de website.
[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_2″ last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_imageframe lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” style_type=”none” hover_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] Algemene Leden Vergadering 2016[/fusion_imageframe][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]