Skip to content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

SportFair Weesp

21 mei 2017 11:00 - 16:00

Gratis
SportFairWeesp

Zondag 21 mei 2017 staat gemeente Weesp voor de 1ste keer in het teken van de SportFair. U kunt gratis kennis maken met het sportaanbod van gemeente Weesp. Doe mee met de clinics/proeftrainingen van de lokale sportverenigingen. De toegang tot de SportFair is gratis en vindt plaats bij sportpark Vechtoever. Het belooft een mooie en sportieve dag te worden.

Wat is de SportFair Weesp?
De SportFair is een dag in Weesp waar sport in verschillende vormen centraal staat. Het is een sportpromotiedag waar inwoners van alle leeftijden op een aantrekkelijke wijze kennis kunnen maken met verschillende sporten. Dit gebeurt door onder andere verschillende activiteiten of presentaties van sportverenigingen. Zij geven demo’s van topsporters en regionaal talent, proeftrainingen en andere activiteiten waardoor deze dag een actief karakter heeft. Niet alleen kijken, maar ook meedoen!

Naast het programma door sportverenigingen is er een grote sportbeurs. Bedrijven, maatschappelijke organisaties, bonden en vele anderen die bijdragen aan de sportdoelstellingen in de breedste zin presenteren zich deze dag. Kortom: de SportFair is een feestdag van de sport!

Voor wie?
Sportverenigingen, Cultuur-organisaties, Dansgroepen, Vrije-tijdsactiviteiten, Goede doelen organisaties, Belangenorganisaties. Ook commerciële organisaties kunnen aanwezig zijn.

Gegevens

Datum:
21 mei 2017
Tijd:
11:00 - 16:00
Kosten:
Gratis
Site:
https://sportfair.nl/events-item/sportfair-weesp/

Locatie

Sportpark Vechtoever
's-Gravelandseweg 3C
Weesp, 1381HH Nederland

Schaatstrainingsgroep Viking 2024 ©

Shares
Jouw mening is belangrijk voor ons!

<p style="text-align: center;"><span style="caret-color: #000000; color: #000000; font-family: Verdana; font-size: 13px; text-size-adjust: auto;">We trainen soms gezamenlijk met 5-Dorpen. </span><span style="caret-color: #000000; color: #000000; font-family: Verdana; font-size: 13px; text-size-adjust: auto;">Het kan een leuk idee zijn om met hun de clubkampioenschappen te houden in plaats van apart. Hoe denken jullie hierover?</span></p>

    De labels met een sterretje (*)zijn verplicht om in te vullen.

    X