Flevonice baan

Alternatieve Elfstedentocht Kids

Schaatsers leven van Elfstedentocht naar Elfstedentocht zoals bekend. Daar trainen ze voor. Dit begint al op jonge leeftijd zoals het schaatsen van de enige echte Elfstedentocht op de Jaap Eden IJsbaan afgelopen zaterdag aantoonde. Nu werd de Jeugdcommissie afgelopen zaterdag opmerkzaam gemaakt op het ontstaan van de de Alternatieve Elfstedentocht op Flevonice in Biddinghuizen. Dit alternatief wordt voor de eerste keer georganiseerd door de KNSB en Flevonice, de 3 km baan in de Flevopolder.

A.s. zondag 17 januari van 09:00u tot 12:00u is de eerste Alternatieve Elfstedentocht voor kids op Flevonice in Biddinghuizen. Het lijkt ons een enorm leuk idee om met een grote groep Vikingers te schaatsen op Flevonice. Het is overigens wel fijn als er ook een aantal ouders op het ijs is, want wij verwachten niet dat alle jonge Vikingers als een groep samen schaatst.

Wil je mee, stuur de jeugdcommissie dan voor dinsdag 12 januari, 21.00 uur een berichtje want dan bestellen we de kaartjes. Entree voor de Stg Viking jeugd wordt betaald door Jeugdcommissie, volwassenen, verzorgers en begeleiders moeten helaas zelf een kaartje kopen.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.