WhatsApp: de Stg. Viking community, de wat?!

Op de Stg Viking website worden regelmatig nieuwe berichten geplaatst en deze brengen wij dan samen in de Nieuwsbrief. Echter dat gebeurt dan met enige vertraging.

Daarom hebben we de Stg. Viking Community op WhatsApp gestart. Hierin worden allemaal Viking WhatsApp groepen samengebracht en kan het bestuur direct berichten sturen aan alle deelnemers in de groepen.

Nog enige verdere toelichting omdat deze “community” toepassing nog niet bij iedereen bekend is.

In de Community worden dus verschillende chat groepen samengevoegd. Dit zodat de community beheerder (en alleen die beheerders) een berichtje kan versturen aan iedereen in die verschillende chat groepen. Door Community ontvang je dit bericht maar één keer – in de Community.

Iedere deelnemer in de Community kan zien welke chat groepen er allemaal in de Community zitten. Maar de deelnemers daarin, evenals telefoonnummers, zijn enkel zichtbaar als ze al in je Contacten staan of als ze al ergens samen met jou in een chat groep zitten. Jouw informatie wordt dus niet verder gedeeld.

Wij hopen dat jullie hiermee het gemak van Community begrijpen en enige zorgen over ‘weer een chat groep’ zijn weggenomen. Tot snel op het IJS!!

(Dit bericht zal binnenkort nog wel een keer langskomen in de Community nadat er nog meer chat groepen zijn toegevoegd)