Schaatsweekend Lobke

Wedstrijden 9 en 10 december 2017

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible” admin_toggled=”no”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_2″ layout=”1_2″ last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=”” min_height=””][fusion_text]

Afgelopen weekend zijn er weer een paar leuke wedstrijden gereden; op de baan van Hoorn en op de oude vertrouwde Jaap Edenbaan dit keer:

Begeleid door opa’s, oma’s, vaders en moeders, werd een heel gezellige avond beleefd op de Hoornse ijsbaan. Als eerste mocht Luuk Stuivenberg starten op de 100 meter. Gelijk zette hij een persoonlijk record van 13.90 neer! Ook op de 500 meter reed Luuk fantastisch met en mooie tijd van 1.04.80. De 1 minuut grens komt al mooi in zicht. Hierna was Jesper van der Lee aan de beurt op de 500 meter. Met ongelooflijke snelheid stoof hij over de baan naar alweer een nieuw persoonlijk record van 1.05.14.

Vervolgens was het de beurt aan Frank Groot. Frank reed een mooie 44.48 op de 500 meter. Dit is maar nipt boven zijn persoonlijk record op die afstand. Tot slot kwamen Jesper en Frank op de 700 meter nog een keer in actie. Jesper viel na 100 meter maar wist toch nog bijna zijn rit te winnen en zette een persoonlijk record op deze afstand neer. Ten slotte zette Frank op de 700 meter de 2e tijd van de avond neer. Ook bij deze afstand zat hij ook erg dicht op zijn toptijd.

Alsof dit voor Luuk nog niet genoeg was, was hij zondagochtend alweer te vinden op de Jaap Edenbaan. Samen met Valerie Vinken stoof hij  over de ijsbaan. Ook reden ze erg knappe tijden. Vlak voor de Jaap Edenbaan onder een sneeuwdeken verdween wist Valerie ” alweer” een persoonlijk record te rijden op de 100 meter.

Wil je ook wedstrijden rijden? Meld je dan aan bij je trainer of bij de wedstrijd secretaris, René Groot (06-24434027).

[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_2″ layout=”1_2″ last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=”” min_height=””][fusion_imageframe image_id=”20256″ style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”0px” bordercolor=”” borderradius=”0″ align=”none” lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” alt=”” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”no” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=””]https://stgviking.nl/wp-content/uploads/2016/01/schaatsweekendlobke-300×200.jpg[/fusion_imageframe][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]