Schaatskamp in de lampen

Super schaatskamp

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_2″ layout=”1_2″ last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=”” min_height=””][fusion_text]

En daar we gingen op naar Groningen voor het jaarlijkse schaatskamp! Vrijdagavond 19 februari aangekomen en de slaapplaatsen veroverd en direct naar de schaatsbaan in Groningen om lekker te rijden. De schaatstrainers zorgen voor een gevarieerd programma tijdens de training. Na een lange avond en een iets te korte nacht was het zaterdagochtend tijd voor een extensieve training, want in de avond was het tijd voor dé wedstrijden.

Op zaterdagmiddag hebben we ontzettend genoten van de interactieve schaatsquiz waar de ‘winnende kamer’ er met de eeuwige roem vandoor ging. Terwijl de quiz bezig was, waren anderen aan het schaatsenslijpen. Dit allemaal voor de wedstrijd van zaterdagavond op de schaatsbaan van Kardinge. Dit slijpen had resultaat, want zo ongeveer alle jeugdleden reden weer een PR. Ook enkele volwassenen wisten hun PR scherper te stellen.

Na een lange avond, was het tijd voor het bed om de zondagochtend te beginnen met uitlopen. Althans de kinderen liepen mee. De ouderen tja.. wat zullen we zeggen.. In de middag was er vrij zwemmen of schaatsen waarna de thuisreis werd aangevangen.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_2″ layout=”1_2″ last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=”” min_height=””][fusion_imageframe lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” style_type=”none” hover_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] Super schaatskamp Groningen[/fusion_imageframe][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.