Spannende strijd clubkampioenschap 2015

De strijd der Vikingers is afgelopen woensdag weer gereden. In de middag gingen de pupillen los op de 100, 300 en de 500 meter. Gelijk daarna de oudere jeugd op de 100, 500 en 700 meter. Dit jaar was het spannend. Maar liefst 26 pupillen en junioren C streden om het kampioenschap. De vele supporters stonden rijen dik in een lang lint langs de baan. De goede sfeer en het droge weer zorgden voor goede omstandigheden om een topprestatie neer te zetten.  En dat is zeker gelukt. Bij de pupillen E waren de winnaar en winnares: Luke Moolhuizen en Merel van Hese. Bij de dames pupillen A en B is de winnares Laurie Rand geworden en bij de jongens pupillen A B en C respectievelijk: Merlijn Pronk, Tijs Bijvoet en Sam van der Stel.

Ook bij C en B junioren was de strijd spannend. Anouk de Graaf en Tirza van Rooij mochten zich uiteindelijk in hun klasse clubkampioen noemen. Bij de jongens werd na een spannende strijd David Groot kampioen.

In de avond reden 22 senioren de 500 en de 1500 meter voor het clubkampioenschap van STG Viking. Onder gunstige omstandigheden met iets aantrekkende wind werden Els Meijer en Peter Bos kampioen van de club. Zowel de jeugd als de Senioren kijken terug op  geslaagde clubkampioenschappen. Binnenkort worden de kampioenen samen met de nummers 2 en 3 op de clubavond gehuldigd. De techniek- en de PR-bokaal zullen dan ook worden uitgereikt aan degene die het meest vooruit is gegaan en degene die het vaakst het eigen persoonlijk record heeft verbeterd.  Op de site van de baancommissie staan alle uitslagen van het club kampioenschap. Kampioenen gefeliciteerd!