Schaats voor een Opkikker!

Op zaterdag 14 december vindt de allereerste OPKIKKER SCHAATSRIT plaats op het prachtige buitenijs van Flevonice. Op je ijzers toeren in de buitenlucht, de wind in je gezicht. Je krachten meten in een sprintje, koek & zopie langs de kant. Op deze dag kun jij zoveel mogelijk rondjes schaatsen en daarmee geld inzamelen voor een Opkikkerdag voor een gezin met een langdurig ziek kind. Iedereen kan meedoen, of je nu een beginner bent of een geoefende toertochtrijder! De drie kilometer lange ijsbaan
door de natuur is uniek in de wereld.

Voor wie?
Iedereen mag meedoen! Je bepaalt zelf je schaatsafstand, met een minimum van drie kilometer voor volwassenen en een maximum van 201 kilometer. Kinderen onder de 12 jaar krijgen de mogelijkheid om hun toertocht enkel over de 400 meter ijsbaan te schaatsen, maar ze kunnen ook gewoon meedoen op de drie kilometer ijsbaan.

Schaats voor een Opkikker!
Bepaal voor jezelf hoeveel rondjes je wilt gaan schaatsen en laat je
door vrienden, familie, buren, collega´s en kennissen sponsoren per
rondje! Door zoveel mogelijk rondjes te schaatsen maak je het voor
Stichting Opkikker mede mogelijk om gezinnen met een langdurig ziek kind
een Opkikkerdag te kunnen geven; een dag volledig ontspannen en gewoon
plezier maken als gezin.

14 december staat volledig in het teken van Stichting Opkikker en het doel is om samen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor nog meer Opkikkerdagen! Deze toertocht is onderdeel van de eerste van drie ‘Weissensee Schaatstoertochten’ op Flevonice.

Doe mee aan hét schaatsevenement van 2013 en geef een gezin met een langdurig ziek kind de dag van hun leven! Schrijf je nu in!