Clubkleuren Stg Viking

Nieuwe website

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_2″ last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_text]Zoals je ziet hebben wij een nieuwe website! We vonden het inmiddels ook hoog tijd geworden voor een nieuw en fris uiterlijk. Het doel was een website te realiseren waarbij het gebruikersgemak voorop staat. Met slechts een aantal kliks kan je als bezoeker op elke gewenste pagina terecht komen.

De nieuwe site is een stuk frisser en sluit perfect aan op onze clubkleuren. Op de website is informatie over de schaatssporten nu ingedeeld in duidelijke blokken en ook de nieuwsberichten en het laatste schaatsnieuws zijn overzichtelijker. Je kunt nu een stuk eenvoudiger ‘scrollen’ door oude berichten.

De ranglijsten schaatsen staan op homepage en mocht je iets te koop aanbieden dan kun je een berichtje plaatsen op het prikbord. Ook is het mogelijk om onze sociale kanalen te benaderen en je kunt je inschrijven op de nieuwsbrief onderaan de pagina.

Het verlengen van een abonnement of lid worden is ondergebracht op een overzichtelijke pagina onder lidmaatschap waar je direct een indicatie hebt van de kosten en trainingsdata. Heb je een vraag voor ons? Kijk dan even wie je moet hebben bij de ‘over ons’ pagina.

Ook al vieren we vandaag de lancering van onze nieuwe site, deze is natuurlijk nooit af. Komende maanden hopen we dan ook de site te optimaliseren en wellicht uit te breiden met nog meer handige functies. Houd de site dus in de gaten en heb je tips, laat het ons dan weten![/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_2″ last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_imageframe lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” style_type=”none” hover_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] Clubkleuren Stg Viking[/fusion_imageframe][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]