Skip to content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dag van de Viking

1 maart 2020 14:00 - 18:00

Gratis
Dag van de Viking

Aanstaande zondag 1 maart organiseren we (opnieuw) een mooie vereniging dag: de Dag van de Viking! De Dag van de Viking was eerder gepland op 9 februari, maar is toen vanwege de storm geannuleerd. Gelukkig hebben wij een nieuwe datum kunnen vinden. Bij deze willen wij jullie allemaal uitnodigen om te komen schaatsen en gezellig bij te kletsen onder het genot van een drankje en hapje. Dit jaar zal deze dag plaatsvinden op de Jaap Edenbaan. Of je nu een beginnende of gevorderde Viking schaatser bent, jeugd, marathonrijder of langebaan specialist, kom zeker lekker mee schaatsen op de Dag van de Viking! Natuurlijk zijn ouders, broertjes, zusjes, kinderen, partners van harte welkom om mee te komen. Als je geen schaatsen hebt kunnen deze worden gehuurd op de ijsbaan!

We verzamelen om 14.00 uur in Jaap’s Chalet (de blokhut bij de krabbelbaan). Hier beginnen we met een drankje. Daarna gaan we lekker schaatsen. Tot 18.00 uur is het Chalet onze basis. Na de sportieve inspanning zullen we deze feestelijke dag afsluiten met een drankje.

Om het logistiek allemaal een beetje te regelen vinden we het heel fijn als je je hieronder even inschrijft.

[vfb id=31]

Gegevens

Datum:
1 maart 2020
Tijd:
14:00 - 18:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Jaap Eden IJsbaan
Radioweg 64
Amsterdam, Nederland
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Ledenadministratie Stg Viking
E-mail
abonnementen@stgviking.nl

Schaatstrainingsgroep Viking 2024 ©

Shares
Jouw mening is belangrijk voor ons!

<p style="text-align: center;"><span style="caret-color: #000000; color: #000000; font-family: Verdana; font-size: 13px; text-size-adjust: auto;">We trainen soms gezamenlijk met 5-Dorpen. </span><span style="caret-color: #000000; color: #000000; font-family: Verdana; font-size: 13px; text-size-adjust: auto;">Het kan een leuk idee zijn om met hun de clubkampioenschappen te houden in plaats van apart. Hoe denken jullie hierover?</span></p>

    De labels met een sterretje (*)zijn verplicht om in te vullen.

    X