de-ijzersterkste

De IJzersterkste

Ben jij helemaal weg van schaatsen? En krijg je door het eerste graadje vorst volledig de “Elfstedenkriebels”? Zeker weten dat dit iets voor jou is! Voor het nieuwe televisieprogramma “De IJzersterkste” van AVROTROS zijn we op zoek naar enthousiast en sport liefhebbend publiek.

Onder begeleiding van coaches Rintje Ritsma & Marianne Timmer, en andere grote schaatshelden uit het heden en verleden, worden 12 BN’ers klaargestoomd voor de strijd op het ijs. Wil jij zien of ze dit gaat lukken en wie er uiteindelijk met de titel ‘De IJzersterkste’ vandoor gaat? Meld je dan nu gratis aan via het inschrijfformulier De IJzersterkste.

De opnames vinden plaats buiten op de Jaap Eden IJsbaan in Amsterdam.

Je kunt je aanmelden voor de volgende data:
– Zondag 13 oktober 2019
– Zondag 20 oktober 2019
– Zondag 27 oktober 2019
– Zondag 10 november 2019
– Zondag 17 november 2019
– Zondag 24 november 2019

Je wordt rond 19:00 uur verwacht bij de schaatsbaan, en de opnames zullen duren tot ongeveer 23:30 uur. Deze tijden zijn onder voorbehoud, je ontvangt t.z.t van ons een definitieve uitnodiging met daarin alle benodigde informatie. Inschrijven mag vanaf 18 jaar. Ben je jonger en wil je toch komen? Neem dan een begeleider mee van 18 jaar of ouder.

Na het invullen van het inschrijfformulier zullen we z.s.m. contact met je opnemen. Voor vragen over deze aanmelding, mail naar publiek@posvideo.tv.