Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Het bekende schaatstrainingskamp lag al vast op 22 t/m 24 februari 2019 en de inschrijving is nu ook geopend! Gaaf als je weer mee gaat! Dit trainingskamp is zoals gebruikelijk ideaal om sportief revanche te nemen of om te bevestigen dat je echt sneller bent dan bij de reguliere wedstrijden. Onze rust- en voederplaats is net als vorig jaar in Roderesch. Schaatsen kun je volop dit weekend en dat doen we op de ijsbaan Kardinge in Groningen waar de wedstrijden weer worden gereden samen met verenigingen Eemsmond en Oost-Groningen. Naast het schaatsen is er ruimte voor andere sportieve en sociale activiteiten. Het gevarieerde programma bevat voor elk wat wils.

Ieder lid van de Stg Viking wordt weer van harte uitgenodigd om mee te gaan met dit sportieve en gezellige trainingsweekend. Ook niet leden zijn welkom om in te schrijven als er nog plek is.

Als we geluk hebben kunnen we dit jaar net als vorig jaar een training op natuurijs doen, wie zal het zeggen?

2x inschrijven

Naast de inschrijving van het schaatskamp dien je de inschrijving van de wedstrijden zelf te verzorgen als je wilt deelnemen aan de wedstrijden op zaterdag. De link voor de inschrijving van de wedstrijden zal later worden verstuurd via de mail door de activiteitencommissie.

Wil jij of willen je ouders meer weten over het kamp, dan kun je contact opnemen met de activiteitencommissie.

Schaatskamp

22 t/m 24 februari 2019 | Roderesch | Inschrijving is 3 februari gesloten.