Skip to content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Schaatskamp

13 maart 2020 - 15 maart 2020

€74,50
schaatskamp-2

Het bekende schaats trainingskamp lag al vast op 13 t/m 15 maart 2020 en de inschrijving is nu ook geopend! Gaaf als je weer mee gaat! Dit trainingskamp is zoals gebruikelijk ideaal om sportief revanche te nemen of om te bevestigen dat je écht sneller bent dan bij de reguliere wedstrijden. Onze rust- en voederplaats is dit jaar anders dan voorgaande jaren, namelijk in Annen. Schaatsen kun je volop dit weekend en dat doen we op de ijsbaan Kardinge in Groningen waar de wedstrijden weer worden gereden samen met verenigingen Eemsmond en Oost-Groningen. Naast het schaatsen is er ruimte voor andere sportieve en sociale activiteiten. Het gevarieerde programma bevat voor elk wat wils.

Ieder lid van de Stg Viking wordt weer van harte uitgenodigd om mee te gaan met dit sportieve en gezellige trainingsweekend. Ook niet leden zijn welkom om in te schrijven als er nog plek is.

Let op: 2x inschrijven!

Naast de inschrijving van het schaatskamp dien je de inschrijving van de wedstrijden zelf te verzorgen als je wilt deelnemen aan de wedstrijden op zaterdag. Jezelf inschrijven voor de wedstrijden doe je hier.

Wil jij of willen je ouders meer weten over het kamp, dan kun je contact opnemen met de activiteitencommissie.

Schaatskamp 2020

13 t/m 15 maart 2020 | Annen | Inschrijving is gesloten op 1 maart

Gegevens

Begin:
13 maart 2020
Einde:
15 maart 2020
Kosten:
€74,50

Organisator

Activiteitencommissie
E-mail
ac@stgviking.nl

Locatie

Sportcentrum Kardinge
Kardingerplein 1
Groningen, Nederland
Bekijk de site van Locatie

Schaatstrainingsgroep Viking 2024 ©

Shares
Jouw mening is belangrijk voor ons!

<p style="text-align: center;"><span style="caret-color: #000000; color: #000000; font-family: Verdana; font-size: 13px; text-size-adjust: auto;">We trainen soms gezamenlijk met 5-Dorpen. </span><span style="caret-color: #000000; color: #000000; font-family: Verdana; font-size: 13px; text-size-adjust: auto;">Het kan een leuk idee zijn om met hun de clubkampioenschappen te houden in plaats van apart. Hoe denken jullie hierover?</span></p>

    De labels met een sterretje (*)zijn verplicht om in te vullen.

    X