Stg Viking Sticky header logo 2x

Schrijf je nog snel in voor het schaatskamp en de Dag van de Viking!

schaatskamp-2
!!!Let op: inschrijving voor het schaatskamp sluit op 1 maart, schrijf je dus nog snel in!!!
Het bekende schaatstrainingskamp lag al vast op 13 t/m 15 maart 2020 en de inschrijving is nu ook geopend! Gaaf als je weer mee gaat! Dit trainingskamp is zoals gebruikelijk ideaal om sportief revanche te nemen of om te bevestigen dat je echt sneller bent dan bij de reguliere wedstrijden. Onze rust- en voederplaats is anders dan voorgaande jaren in Annen en de wedstrijden en trainingen zullen plaatsvinden op de ijsbaan Kardinge in Groningen.

Check de website voor meer informatie en het inschrijfformulier!
MAIL-DAGVDVIKING
!!!Let op, over een week is het al zover, geef je nog gauw op!!!
Aanstaande zondag 1 maart organiseren we (opnieuw) weer een mooie vereniging dag: De Dag van Viking! Deze was eerder gepland op 9 februari, maar vanwege de storm was deze geannuleerd. Gelukkig hebben wij een nieuwe datum kunnen vinden. Bij deze willen wij jullie allemaal uitnodigen om te komen schaatsen en gezellig bij te kletsen onder het genot van een drankje en hapje. Dit jaar zal deze dag plaatsvinden op de Jaap Edenbaan.

We verzamelen om 14.00 uur in Jaap’s Chalet (de blokhut bij de krabbelbaan). Hier beginnen we met een drankje. Daarna gaan we lekker schaatsen. Tot 18.00 uur is het Chalet onze basis. Na de sportieve inspanning zullen we deze feestelijke dag afsluiten met een drankje.

Om het logistiek allemaal een beetje te regelen vinden we het heel fijn als je je (nogmaals) inschrijft via het formulier op de website! Alvast bedankt!
custom custom custom custom custom 
MailPoet