Stg Viking Sticky header logo 2x

Algemene Ledenvergadering 2020:

24 juni aanstaande: meld je nu aan!

Algemene-ledenvergadering-2020
!!LET OP: Deadline voor aanmelden is over 3 dagen!!
De Algemene Ledenvergadering zal dit jaar plaatsvinden op woensdag 24 juni 2020. De ALV wordt online gehouden (via Google Meet). Graag nodigen we daar alle leden voor uit. De aanvang is 20.00 uur. Inloggen graag vanaf 19.45 uur, zodat we op tijd kunnen starten. De deadline voor aanmelden is 20 juni 2020. Als je je hebt aangemeld, krijg je een paar dagen voor de ALV een uitnodigingsmail met een Google Meet-link. Daar hoef je 24 juni 2020 vanaf 19.45 uur alleen maar op te klikken om te kunnen deelnemen (ook alleen inbellen via telefoon is mogelijk). Je hebt geen Google account nodig.

In deze ALV zullen we verslag doen van het afgelopen seizoen, stil staan bij de huidige situatie, het nieuwe seizoen bespreken en verantwoording afleggen over de financiën (de Kascommissie zal de penningmeester – gaan we vanuit – décharge verlenen).

Bestuur zoekt nieuw bestuur!

Het bestuur is op zoek naar een aantal nieuwe bestuursleden. Op onze Facebookpagina staat een filmpje waarin verschillende bestuursleden zich voorstellen en wat uitleg geven over de verschillende functies binnen het bestuur. Door op de knop onderaan dit mailtje te klikken, kun je een bestandje downloaden met een korte omschrijving per bestuursfunctie.
Lijkt het je leuk je de komende jaren in te zetten voor onze vereniging als bestuurslid? Stuur een berichtje naar de voorzitter, Henk-Jan Buurman (06-11371358).

Aanmelden

Kijk voor meer informatie over de ALV op de website. Hier kan je ook de notulen van de ALV 2019 en de agenda voor aanstaande ALV downloaden. Jezelf aanmelden kan door op onderstaande knop te klikken. Tot 24 juni!

Het bestuur
custom custom custom custom custom 
MailPoet