Stg Viking Sticky header logo 2x

Interesse clubschaatsjacks

Op vele trainingsuren zie je menig Vikinger erin trainen; clubschaatsjacks van Stg VIKING. Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen gaan we weer nieuwe schaatsjacks bestellen!

Om vast te stellen hoeveel jacks er ongeveer besteld moeten worden, willen we inventariseren hoeveel belangstelling er is voor de jacks. Dit doen we door middel van een poll. Door op de knop onderaan deze mail te klikken doe je mee! Let wel: met je antwoorden zit je nergens aan vast; deze poll is puur een peiling voor de hoeveelheden die besteld moeten worden! Graag zo snel mogelijk een reactie, zodat de schaatsjacks besteld kunnen worden en op tijd worden geleverd!

De kosten voor een kinderjack waren de afgelopen jaren €30,-. Een jack voor een volwassene kostte €40,-. De Hunter jacks konden voor deze prijs worden aangeboden door de bijdrage van onze sponsors. Wij streven er naar om de jacks ook komende seizoenen voor deze prijs aan te kunnen bieden!

Om deze reden zijn wij op zoek naar minimaal één nieuwe sponsor die onze vereniging evenals de huidige sponsoren een warm hart toedraagt. Dus als je denkt: “Ik wil de naam van mijn bedrijf of werkgever ook wel op een Stg VIKING jack zien staan”, aarzel dan niet en stuur een mailtje aan Caroline ter Burg: c.ter.burg@hccnet.nl!
custom custom custom custom custom
MailPoet